huismodel17i

Woningbouwvereniging

Door onze jarenlange ervaring met diverse opdrachten voor woningbouwverenigingen kunnen wij u op alle mogelijke manieren van advies voorzien. Daarnaast zijn wij volledig uitgerust om alle mogelijke opdrachten uit te kunnen voeren.

Nieuwbouw

Op het gebied van nieuwbouw van wonin gen, tegenwoordig in combinatie met aaanvullende taken zoals; zorgunits, multifunctionele centra en dienstencentra zijn wij uw partner. Wij benaderen elk project als ’turn-key’-project. Gedurende de bouwfasen dat wij betrokken zijn bij het project, zullen wij u altijd op elk gebied bijstaan om uiteindelijk tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. Het is onze uitdaging om tegen zo laag mogelijke bouwkosten technisch, esthetisch en veilig te bouwen, waarbij wij ook rekening houden met toekomstige onderhoudskosten.

Onderhoud

Bouwmaatschappij Vuurboom is volledig ingericht om de onderhoudsopdrachten naar uw wensen uit te voeren. Door onze geautomatiseerde systemen kunnen wij zeer efficient uw opdrachten uitvoeren en daarna volledig op de door u gewenste wijze administratief afhandelen. Hierbij kunt u denken aan onder andere BOO-codes, NCCW, diverse nummers, woningcomplexen, adressen en diverse andere data.