125 jarig bestaan in 2009

 

Bouwmaatschappij Vuurboom B.V. heeft een UNIEK JUBILEUM gevierd. Ons bedrijf bestond in 2009 125 jaar!!

Een prestatie om zeer trots te zijn. In deze jaren heeft ons bedrijf natuurlijk zeer mooie maar ook zeer moeilijke periodes doorgemaakt. Ook nu nog – de financiele crisis is nog niet voorbij – zijn de voorspellingen voor de bouw in het algemeen niet positief. Gelukkig kunnen wij volmondig melden dat, samen met enkele zeer gewaardeerde opdrachtgevers, het gelukt is om een aantal mooie projecten op te starten.

Met onze huidige werknemers – een goede mengeling van ervaring, opleiding en aanstormend talent – gaan wij ervan uit dat wij deze periode goed zullen doorstaan.

Natuurlijk moet bij een zo bijzonder moment niet vergeten worden dat het eveneens de prestatie is van de generaties voor ons. Bouwmaatschappij Vuurboom B.V. is een familiebedrijf en zo voelt dat ook- voor werknemers maar ook voor leveranciers en natuurlijk opdrachtgevers. Niet voor niets zijn dienstverbanden van 25 en 40 jaar géén uitzondering binnen ons bedrijf.

Ter ere van onze voorgaande generaties hebben wij hiernaast enkele beelden uit het verleden van Bouwmaatschappij Vuurboom B.V. geplaatst.