Bouw_tekening

Onderhoud

Er kunnen verschillende soorten onderhoud zijn. Onderstaand geven wij enkele voorbeelden. Mocht u een probleem hebben met onderhoud of advies willen dan kunnen wij u daarin bij staan.

Stormschade?

Heeft u stormschade? Dan kan het gevaarlijk zijn om reparaties uit te voeren, bijvoorbeeld op het dak. Vaak is verborgen schade niet zichtbaar en is het onverantwoord dat u zelf reparaties uit gaat voeren. Wij hebben de kennis en ervaring om in deze situaties op een veilige en goede manier de schade te herstellen.
Daarnaast hebben wij een goede relatie met de meeste verzekeraars om snel en adequaat de schade te kunnen herstellen.

Isolatie?

Met het isoleren van uw woning kunt u veel energie (én dus kosten) besparen. Hierbij valt te denken aan vloerisolatie, muurisolatie, dakisolatie en dubbel glas aanbrengen, maar ook vochtproblemen hebben invloed op de isolerende werking. Wij kunnen u het meest optimale isolatie advies geven én voor u uitvoeren.

Sinds 2009 is hier aanzienlijke subsidie op te krijgen. Voor een volledig advies en inzicht in de mogelijkheden van uw woning kunnen wij een ‘energie-prestatie rapport’ laten maken. Zo kan inzichtelijk gemaakt worden welke maatregelen noodzakelijk zijn, hoeveel het gaat kosten én hoeveel subsidie u krijgt.
Wij kunnen u helpen om dit traject te doorlopen om zo uw kosten voor energieverbruik naar beneden te brengen. Daarnaast helpt u het milieu ook een handje door een lager verbruik.

Kozijnen repareren of vervangen?

Is uw kozijn (deels) aan vervanging toe? Het repareren of vervangen van een kozijn is geen alledaagse klus. Een klus die u eerder zult uitbesteden dan zelf doen. Het is dan wel handig om te weten welk materiaal u het beste kunt gebruiken, wat de voordelen zijn van extra isolerend glas, en of er dubbel glas in het bestaande kozijn past.

Gemak?

Daarnaast kunnen wij u al uw onderhoud uit handen nemen. Alle voorkomende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren, hierbij kunt u denken aan kleinere werkzaamheden als een paar dakpannen vervangen, klemmende ramen en deuren herstellen, goten repareren etc.

Maar ook groot onderhoud kunnen wij voor u verrichten. Voorbeelden hiervan zijn verzakte vloeren en muren herstellen, scheuren in gevels herstellen, complete daken vervangen of isoleren etc.