Bouw_tekening

Verbouwen

Een huis verbouwen is vaak een grote klus, die u slechts één of enkele malen in uw leven laat uitvoeren. U moet veel keuzes maken, vaak al voor de start van de verbouwing. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren door onze expertise in te zetten om samen met u tot een passende oplossing te komen.
Bij verbouwingen valt te denken aan :

Energiebesparing?

Extra isoleren bespaart u veel kosten. Door bijvoorbeeld de vloer-, muur- of dakisolatie of hoog-rendementsglas te plaatsen kunt u veel energie besparen. Daarnaast kunt u door het vervangen van uw verwarmingsketel of boiler het milieu sparen. Wij kunnen u op al deze gebieden goed adviseren en door een juiste uitvoering veel besparen.

Dak of Dakgoot?

Is het nodig om uw dak of dakgoot te vervangen? Grijp deze gelegenheid dan aan om iets extra’s te doen met uw dak. Bijvoorbeeld isoleren, een dakterras aanleggen of een lichtkoepel plaatsen.

Dakraam of Dakkapel?

Wilt u van een donkere rommelzolder een leefbare ruimte maken? Door een dakraam te plaatsen haalt u veel licht in huis; het plaatsen van een dakkapel geeft extra licht en ruimte. Maar wat is er allemaal mogelijk of toegestaan, en heeft u een bouwvergunning nodig?

Serre plaatsen of uitbouw?

Voor het plaatsen van een serre maakt u een ruimte aan uw woning als verlengstuk van uw tuin. Een serre is een doorgaans onverwarmde extra ruimte aan huis, voornamelijk bestaand uit glas. Door plaatsing aan de zonzijde is het in een serre aangenaam vertoeven in het voor- en najaarszonnetje. Maar een verkeerd uitgevoerde serre kan leiden tot minder wooncomfort en hogere energiekosten. Met een deskundige aanpak voorkomt u deze problemen.