huismodel17i

Industrieel

Om een meest optimaal resultaat te krijgen is de visie van u als opdrachtgever noodzakelijk. Met de kennis van uw specifieke vakgebied kunt u het beste duidelijk maken aan de architect wat er noodzakelijk is om een goede bedrijfslocatie te realiseren. De architect weet dit toe te vertrouwen aan – en te vertalen naar het papier, Door ons reeds in het ontwerpstadium erbij te betrekken kunnen wij de
3e dimensie toevoegen; door onze expertise van techniek en uitvoering ontstaat een synergie-effect.

Door uw project uit te voeren met een drie-eenheid zoals beschreven kan een beter en mooier resultaat bereikt worden. Onze ervaring in diverse verschillende bedrijfstakken kan net dat stukje extra geven dat uw bedrijf nodig heeft. De praktijk leert ons dat in alle situaties op deze manier een kosten- en tijdbesparing gerealiseerd kan worden.

Diversiteit

Ook in uw branche hebben wij ervaring, of het nu voedingsindustrie, petrochemie, papierfabrieken, vol-continubedrijf of mkb is, wij kunnen u bijstaan. Daarnaast hebben onze medewerkers de benodigde opleiding en ervaring, zoals veiligheidsopleidingen en HACCP.