huisbouw3_1

Vakmanschap

Van woningbouw tot utiliteitsbouw, Bouwmaatschappij Vuurboom, is actief in vele disciplines. En dat alles voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers: zowel particulieren, ondernemers, fabrikanten, (semi-) overheid, woningcorporaties, gezondheidszorginstellingen alsmede projectontwikkelaars.

Bouwmaatschappij Vuurboom houdt zich bezig met nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratiewerkzaamheden. In deze disciplines komt ons vakmanschap uitstekend van pas. Zoals de kennis van materialen en bouwstijlen. En een goede organisatie: met strakke planningen zorgen we voor een minimum aan overlast, om werken en wonen zoveel mogelijk ongestoord te laten doorgaan.

Om de veiligheid tijdens het voortraject en de realisatie te garanderen zijn wij VCA** gecertificeerd en beschikken alle medewerkers over een veiligheidscertificaat. Tevens hebben wij het ISO-9001 certificaat, waarmee wij aangeven te streven naar een continue kwaliteit. De puntjes op de “i” kunnen altijd nog wat scherper, dat willen wij graag: kwaliteit voor uw bouwwerk!

Daarnaast zijn we altijd flexibel in dagen en werktijden. Want als het nodig is staan we er. Voor u.