huismodel17i

Overheid

De overheid heeft een uitgebreide taak om voorzieningen voor de gemeenschap en zijn ingezetenen te treffen. Natuurlijk is een juiste werkomgeving voor ambtenaren creëeren een primaire zorg van het bestuur.

Hulpverleningsdiensten

De werkzaamheden van hulpverleningsdiensten zoals brandweer, politie en ambulance vragen het uiterste van uw medewerkers. Het is juist daarom van het grootste belang om de gebouwen en inrichting daarvan te optimaliseren zodat alle energie in de uitvoering van taken gestoken kan worden. Natuurlijk veranderen deze eisen in de loop van de tijd. Wij kunnen u hierbij bijstaan en adviseren.

Gemeentelijke voorzieningen

In deze tijd van samenvoeging van voorzieningen worden steeds meer multifunctionele gebouwen opgezet, Samenvoeging van diensten als welzijnswerk, bibliotheek, gemeentelijke dienstverlening, voorlichting, kinderopvang en andere diensten worden steeds vaker in functionele gebouwen samen te voegen. Hierdoor kan een besparing in zowl stichtings- als onderhoudskosten gerealiseerd worden. Door een juiste begeleiding van ons, als ervaren ontwikkelaar én bouwer, kunnen wij voor de extra dimensie zorgen waardoor het mooiste resultaat bereikt wordt.

Bijzondere materialen

Voor projecten maken wij gebruik van de beste materialen. In overleg met architect en opdrachtgever zorgen wij ervoor dat zowel het interieur als het exterieur een bijzondere uitstraling heeft. Zo hebben wij bijvoorbeeld een gemeentewerf voorzien van plato gevelbeplating wat een zeer bijzondere uitstraling heeft. U bent van harte welkom om onze ervaring te gebruiken.