Appartement Veendam

Op loopafstand van het centrum met een wijds uitzicht richting het ‘Waterschapshuis’ en het ‘Julianapark’, worden drie schitterende appartementencomplexen gebouwd. Het eerste complex met 11 appartementen is reeds volledig bewoond. Het volgende complex op de hoek beschikt over 14 appartementen.De appartementen zijn zeer royaal van opzet, onderhoudsarm door het gebruik van degelijke bouwmaterialen. Het buitenblad van de gevel bestaat uit donker rode en witte baksteen, waarbij de verspringende gevelopeningen per bouwlaag zijn voorzien van witte kunststof kozijnen met antraciet ramen.

In een vroeg stadium bij aanvang van de bouw kan er nog veel rekening worden gehouden met uw woonwensen. Hierbij kunt u denken aan de binnenwand indeling, binnendeuren, sanitair, wand- en plafondafwerking etc. De appartementen zijn ruim van opzet, waarbij tijdens het ontwerp veel rekening is gehouden met uitzicht en lichtinval. Het appartement beschikt over 2 of 3 slaapkamers met een volledig ingerichte badkamer met tweede toilet. Onder het gebouw heeft u een eigen parkeerkelder met een aparte berging voor de fietsen. De parkeerkelder beschikt nog over één extra parkeerplaats. Het uitgangspunt bij de bouw is veiligheid en kleinschaligheid.

De appartementen van de 1e woontoren zijn allemaal verkocht, ondertussen is de bouw van de 2e woontoren gereed, waar 14 appartementen in gerealiseerd worden. Er is momenteel veel belangstelling voor deze toren.

Indien u meer informatie wenst of een brochure wilt ontvangen kunt u contact opnemen met makelaarskantoor Nieboer:

Van Beresteynstraat 22 te  Veendam, telefoonnummer: 0598 – 625511 internet: http://www.nieboer.nl/